Zynga Gizlilik Politikası

Zynga Gizlilik Politikası biz daha iyi bir sosyal oyun deneyimi sağlamak için kullanabilirsiniz nasıl toplamak ve bilgiler hakkında netlik sağlamak üzere tasarlanmıştır. Kaydı veya oyun kurulumda Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları kabul ederek, bizim toplama için izin, depolama, kullanım ve kişisel bilgilerin açıklanması bu Gizlilik Politikası’nda açıklandığı gibi.

Zynga bu Gizlilik Politikası ve açıklar uygulamaları kişisel bilgilerin toplanması ve kullanımı ile ilgili şeffaflık, hesap verebilirlik ve seçim de dahil olmak üzere TRUSTe’nin programı gereksinimlerine uygunluğu TRUSTe tarafından gözden olduğunu anlamına TRUSTe’nin Gizlilik Mührü verilmiştir. TRUSTe misyonu, bağımsız bir üçüncü taraf olarak, öncü gizlilik güven işareti (mühür) ve yenilikçi güven çözümler ile küresel tüketiciler ve kuruluşlar arasında online güven kazanmalarını sağlamak. Sorularınız veya gizlilik politikası ve uygulamaları ile ilgili şikayetler varsa, bizim gibi (“İletişim”) Bölüm 14 tarif başvurun. Eğer bizim yanıt memnun değilseniz burada TRUSTe iletişim ve izleme şikayet gönderebilirsiniz. Bir bekçi şikayet gönderirken, web sitesi olarak http://www.zynga.com koymak ve detayları içinde oyun ve / veya özellik unutmayın.

TRUSTe gizlilik sertifika doğrulamak

TRUSTe Avrupa Safe Harbor sertifikasyonu
TRUSTe programı sadece Zynga web siteleri ve uygulamaları (oyun) ile toplanır ve Zynga web sitelerinden indirilen yazılımlarla toplanabilecek bilgileri kapsamaz bilgileri kapsar.

 

Table of Contents

  1. Introduction
  2. Information We Collect
  3. How We Collect Information About You
  4. How We Use the Information We Collect
  5. Sharing of Your Information
  6. Our Policies Concerning Children
  7. How to Access and Update Your Information
  8. Your Sharing and Messaging Options
  9. International Operations and Transfers out of Switzerland and the EEA
  10. Privacy Policies of Linked Sites and Advertisers
  11. Security of Your Information
  12. P3P (Compact Machine Readable Policies) & Changes to Our Privacy Policy
  13. Your California Privacy Rights
  14. Contact Us

giriş

Zynga Farmville , Cityville , CastleVille Arkadaşlarla Beraberlik şey ve Kelimeler (“Hizmet ” ) dahil olmak üzere, web ve mobil cihazlar için sosyal oyunlar geliştirir ve yayınlar . Bu politikada , ” Zynga ” ortak mülkiyet altında bağlı , ana şirketler , ortak girişimler ve diğer tüzel kişiler anlamına gelir Zynga Inc ve İştirakler , ifade eder . Biz de ” Biz ” olarak Zynga bakın veya ” Biz” olabilir . Amerika Birleşik Devletleri dışında ikamet kullanıcıların kişisel verileri ortaklaşa Zynga Game Ireland Ltd ve Zynga Lüksemburg Sarl tarafından kontrol edilir

Bu Gizlilik Politikası açıklar :

Biz bunu ve bizim toplama amaçları nasıl Biz topladığımız bilgileri ,
Biz kullanımı ve kiminle Biz bilgileri paylaşmak nasıl
bu tür bilgilere erişmek ve güncelleme nasıl
Biz , toplama, kullanma ve bilgi paylaşımı konusunda yapabileceğiniz en seçimler
Biz sizin hakkınızda Biz mağazabilgileri korumak nasıl

Bu Gizlilik Politikası veya bilgi toplama ve kullanımı ile ilgili sorularınız varsa , bizim gibi ( ” İletişim ” ) Bölüm 14 tarif başvurun .

Eğer üçüncü bir Sosyal Ağ Sitesi ( ” SNS ” ) bizim oyun erişim , ayrıca okuma ve Hizmet SNS Şartları ve Gizlilik Politikası kabul etmek gerekebilir .

top geri
2
Topladığımız Bilgiler

Sen hakkında bilgi bir SNS Alınan

Eğer Facebook veya bizim oyun da ” uygulamalar ” olarak ifade edilebilir Google + , gibi bir SNS herhangi bir Zynga oyun kullandığınızda, Zynga o site için profil belirli bilgilere erişmek için izin verir. Erişmek Zynga izinbilgi oyun ve SNS göre değişir , ve sizin ve arkadaşlarınızınSNS de kurmakgizlilik ayarları etkilenir . Bu kontrol ve bizim oyun oynamakSNS Bu ayarları hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz . Örneğin , Zynga erişim ve olarak izin verdiği şu bilgileri veya tüm ,SNS ve tercihlerinizi depolayabilir :

İlk ve soyadınız
Profil resminizi veya URL
Ad ve profil fotoğrafı olarak kamuya açık bilgilere bağlı kullanıcı kimlik numarası ,
Kullanıcı kimlik numaraları ve arkadaşlarınız için diğer kamu verileri
Eğer kayıt olduktan sonra bu SNS sağlanan giriş e-posta
fiziksel konumu ve erişim cihazları bu
cinsiyet
senin doğum

Bir SNS ile bir Zynga oyun oynayarak, Zynga , toplama, depolama , ve bu Gizlilik Politikasına uygun olarak kullanmaya yetkisi herhangi bir veSNSSNS Uygulama Programlama Arayüzü ( ” API ” ) yoluyla Zynga sağlayabilir kabul ettiği tüm bilgilerin .

Biz Doğrudan Sizden Topladığımız Bilgiler

Eğer http://www.Zynga.com adresindeki Servis ( bir SNS üzerinde olsun veya olmasın ) , veya herhangi Zynga ait web sitesi ile etkileşim zaman , Biz doğrudan aşağıda açıklandığı gibi sizden bilgi toplamak ve depolamak olabilir :

Kayıt Bilgileri

Biz Hizmet içinde bir hesap veya profil oluşturmak için Facebook Connect veya diğer SNS kimlik doğrulama seçeneklerini kullanarak Bize ile ” kayıt ” izin verebilir . Ayrıca aşağıdaki bilgileri sağlamak için gerekli olabilir daha tipik bir kaydı akışı sağlayabilir : yaşınız veya doğum günü ( yaş tarama ve / veya daha iyi kullanıcı kim olduğunu anlamak için ); ilk ve son adları , e-posta adresi; Bize sizin hesabınıza erişim doğrulamak yardımcı olan bir şifre ve diğer bilgileri .

Ayrıca diğer Zynga kullanıcılar tarafından görülebilir bir kullanıcı profili tamamlamak için seçenek sunabilir . Kullanıcı profiliniz içerebilir : bir profil fotoğrafı , bir veya daha fazla oyun kullanıcı adı (ler ); cinsiyet , verdiğiniz biyografik bilgileri , çeşitli SNS üzerinde profillerine bağlantılar , siz oyunoyunları hakkında bilgi ve bir Zynga kullanıcı kimlik numarası bu Zynga tarafından oluşturulan ve profilinize tanımlamak için kullanılır .

Hesap ve profil tanımlamak için kullanılanZynga kullanıcı kimlik numarası kamu olacak ve profil sayfasının URL’sini görünür , ancak izin verecektir kamu olarak kabul edilir veya ayarlarınızı kamu olarak belirlenmiş olması bu bilgilere erişim .

İlk ve son isim ve profil resmi Zynga oyunları ve arama motorları olabilir indeksi Bu kamuya açık bilgilere doğrudan erişim sunan Zynga web sitelerinde “kamu ” olarak kabul edilir . Biz profilleri sunuyoruz zaman , biz de size genel profil bilgilerin kamuya indeksleme tercih -out bir işleve sahiptir sunacak .

Ayrıca adres defteri kişileri almak ya da ( i ) Zynga üzerinde kişileri bulmak böylece manuel e – posta adreslerini girin yeteneği sunabilir ve ( ii ) bu kişiler bizim oyunlarda size katılmaya davet ediyoruz. Biz sizin ve rehber sitemizde bağlantıları yapmak yardım amacıyla bu kişileri saklamak olacaktır . Eğer kayıtlı kişileri istemiyorsanız sadece ” Daha Fazla Bilgi ” linkten ulaşabilirsiniz yönergeleri izleyin. Adres defteri erişim amacıyla Zynga sağlanan Şifreler saklanmaz .

Bir Mobil Cihaz üzerinde Zynga Oyunları Eriştiğinizde Biz al ya da toplayın Bilgi

Eğer cep telefonu ya da iPad ve tabletler dahil olmak üzere diğer mobil cihaz , Zynga oyun oynamak ise , Biz MAC Adresi ve IP Adresi dahil olmak üzere mobil cihaz tanımlayıcı , toplamak . Hesap numarası benzer bir tanımlayıcı bazı oyunlar Biz yaratacak ve cihazınıza atayın. Size cihazınızla ilişkili olan adı , cihaz türü, telefon numarası , ülke ve kullanıcı adı , karakter adı , coğrafi konum veya e – posta adresi gibi , vermeyi tercih diğer bilgileri toplayabilir . Ayrıca kişileriniz size Servisi katılmak için arkadaşlarınızı davet sağlamak için erişebilir .

ödeme Bilgileri

Eğer oyun içi doğrudan Zynga sanal para veya sanal öğeleri kullanmak için bir lisans satın alırsanız , Biz posta ve e – posta adresleri içerebilir ücretleri , işleme için gerekli fatura ve mali bilgileri toplayacaktır . Zynga da satın alma gibi Facebook ( Facebook Kredileri için ) veya Apple ( iOS cihazlarda alımları için ) gibi başka bir parti tarafından işlendiğinde sağladığı fatura ve ödeme bilgileri alabilirsiniz . Hizmet Şartlarımızı politikalarımızı ve ücretleri ve fatura uygulamaları ile ilgili terimleri açıklar. Üçüncü şahıs kredi veya Facebook Kredileri gibi para birimlerinin satın alma ek politikalarına tabi olabilir lütfen unutmayın .

Müşteri Destek Yazışma

Eğer Müşteri Destek ekibinden yardım isteyin , biz sizeiletişim bilgilerini ( genellikle adınız ve e-posta adresi) , oyun oynamak ya da Hizmeti aktivite ve kullanıcı kimlik numarası hakkında bilgi toplamak ve saklayacaktır . Ayrıca yazışma ve içinde yer alan herhangi bir bilgi saklar .

SMS Bildirimler , itin Bildirimler ve Yerel Bildirimler

Eğer cep telefonunuza doğrudan gönderilen SMS bildirimleri için kayıt olduğunuzda Biz , telefon numarası dahil olmak üzere , verdiğiniz bilgi almak ve saklamak . Bu mesajlar oyun içi aktivite size bildirir ve telefonunuzdanoyun oynamak için izin verebilir . Örneğin , Mafia Wars için iki yönlü SMS bildirimleri işler , kavga yapmak için izin ve oyun sanal para toplamak . Aldığınız bildirim türleri ayarlayabilirsiniz ve SMS bildirim ayarlarını düzenleyerek onları aldığınızda , sadece oyun hesabınıza giriş ve Yardım menüsünden SMS mobil seçin.

Sizin izniniz ile Biz oyun güncellemeleri ve diğer ilgili mesajları sağlamak için mobil cihazınıza push bildirimleri gönderebilir . Eğer ilgili oyun içinde” seçenekleri ” veya “ayarlar ” sayfasından push bildirimleri yönetebilirsiniz . Ayrıca ilgili oyun için cihazınızın ayarları sayfasından onları yönetmek mümkün olabilir .

Biz oyun güncellemeleri ve diğer ilgili bilgileri için mobil cihazınıza yerel bildirimler gönderebilir . Eğer ilgili oyun içinde” seçenekleri ” veya “ayarlar ” sayfasından yerel bildirimleri yönetebilirsiniz .

Teknik ve Kullanım Bilgileri

Ve Servis ile etkileşimleri hakkında ( ii ) kullanım istatistikleri , siz bizim web sitelerine erişimi ya da oyun oynarken , biz ( i ) MAC Adresi , IP Adresi ve mobil cihaz ID dahil olmak üzere mobil cihaz veya bilgisayar sistemi hakkında bazı teknik bilgiler , toplamak . Bu bilgiler genellikle sunucu günlük dosyaları veya web log dosyaları ( ” Log Dosyaları ” ) aracılığıyla toplanan , tarayıcı çerez gibi mobil cihaz yazılım geliştirme kitleri ve izleme teknolojileri teknik bazı bilgileri toplamak ve analiz etmek . Çerezleri bazıları bilgisayarınızdaHizmet yerlerde kullanıcı kimlik numarası ( ler) ile bağlantılıdır. Biz çerezleri kullanmak ve diğer izleme teknolojileri ” Çerezler ve Otomatik Bilgi Toplama ” Bölüm 3 kısım ( ” Sizi hakkında bilgi toplayın nasıl ” ) gözden geçirin hakkında daha fazla bilgi için .

Oyun araç çubukları veya Oyun Barlar

Çeşitli oyun oynarken (” Araç Çubuğu ” ) bir Zynga markalı araç çubuğunu indirmek ve yüklemek için fırsat olabilir . Araç Çubuğu artırıldı gibi , otomatik olarak tarayıcınızda güncellenecektir . Araç Çubuğu kendisi kişisel bilgi toplamaz , ama kişisel bilgileri (örneğin İletişim formu , – bir – Arkadaşına söyle ) sağlamak için izin verebilir Araç içinde bazı özellikleri vardır . Ayrıca , Biz toplu olarak araç kullanımı ile ilgili istatistikleri devam edebilir . Araç Çubuğu ve buraya gitmek yükleme ve kaldırma yönergeleri hakkında daha fazla bilgi için . Araç Çubuğu Boru , olan gizlilik politikası burada bulabilirsiniz bir üçüncü taraf tarafından sağlanan teknolojisine dayanmaktadır .

top geri
3
Sizi hakkında bilgi toplayın nasıl

Biz aşağıdaki yollardan herhangi biri veya daha fazlası sizin hakkınızda bilgi toplayabiliriz :

Oyuncular ve Play hakkında bilgi

Eğer oyunlardan birini oynarken , Zynga toplar ve doğrudan veya oyun (lar ) sunuyorSNS veya diğer üçüncü taraf web sitesi üzerinden sağladığınız bazı bilgileri depolar. Daha zengin bir oyun ve sosyal deneyimi sağlamak için , biz de size oyun ve diğer oyuncular ve Hizmet ile etkileşim hakkında bilgi toplamak . Bu bilgilerin toplu Kayıt işlemleri bizim oyunlar ve web sitelerinde alınan bu web sunucularında dosyaları Günlük dosyaları , aracılığıyla toplanan ve saklanır.

iletişim Özellikleri

Bu aynı zamanda bizim Hizmet diğer kullanıcılarla , bizim web siteleri ya da sadece Zynga ile bilgi iletişim veya paylaşma fırsatı vermek oyunları bazı etkinliklere katılmak mümkün olabilir . Bunlar, aşağıdakileri içerir:

oyuncu forumlar ve mesaj panoları katılan
Diğer kullanıcıların profillerini veya gameboards kamu yorum gönderme
doğrudan web sitelerinde veya e-posta hesapları ya , diğer kullanıcılara özel mesaj veya davetiye gönderme
diğer kullanıcılarla sohbet
gönderme fotoğrafları

Biz kaydetmek ve saklamak bu iletişim arşivleri Zynga sunucularındagüvenliğini korumak için ve iyihizmet ile bağlantılı olarak kullanıcılarımıza ve Zynga hakları ve mülkiyet olmak olabilir . Bu amaçlar için bu tür iletişimkayıt ve depolama için kabul ve onay .

Çerezler ve Otomatik Bilgi Toplama

( Ii ) daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sağlar; , siz Servisi eriştiğinizde , biz ( i) bizim siteleri ve hizmetlerinin kullanımını analiz için bazı teknik bilgiler toplamak ve (iii ) reklam yönetmek . Biz ve servis sağlayıcılar , Google Analytics gibi , bizim adımıza hareket eden , yönlendiren , çerezler, IP adresleri , aygıt türü , cihaz tanımlayıcılar , tarayıcı türleri , tarayıcı dili dahil olmak üzere teknik bazı bilgileri toplamak ve analiz etmek Günlük Dosyaları ve izleme teknolojileri kullanmak ve çıkış sayfaları ve URL’ler , platform türü , tıklama , alan adları , açılış sayfaları , görüntülenen sayfalar ve bu sayfalarındüzeni, belirli sayfalarda , oyun devlet ve web sitelerinde tarih ve faaliyet zaman harcanan süreyi sayısı veya oyunlar ve diğer benzeri bilgiler . Bazı durumlarda , bizim iç kullanım için kullanıcı kimlik numarası ile bu bilgileri ilişkilendirir .

Ayrıca belirli bir sayfa ziyaret edildi ya da bir e – posta açıldı olmadığını olmadığını Bize bilmek izin ( i ) web işaretleri de dahil olmak üzere diğer teknolojiler çalıştırabilir , (ii ) Bize mevcut hariç daha verimli tanıtımı için izin izleme piksel, bazı promosyon diğer web sitelerinde sizin için yeni bir yükleme veya teslim reklamların kaynağı tespit mesajları , kullanıcıların ve (iii ) de Bize dolandırıcılığı önlemek için yardımcı flaş çerezler, olarak bilinen yerel paylaşılan nesneler , sizin oyun-içi tercihleri ​​ve hız hatırlıyorum yükleme süreleri kadar .

Bilgisayarınızda tanımlama yer veya izin çerezleri türünü sınırlamak için girişimleri konusunda uyarmak için web tarayıcınızı ayarlayabilirsiniz . Flash çerezleri bir web tarayıcısı mevcuttur flaş çerezleri kaldırmak olmayabilir tarayıcı çerezleri ve çerez yönetimi araçları farklı çalışır. Hakkında daha fazla bilgi ve adobe.com ziyaret ve gizlilik ayarları panelinde değişiklik yapabilirsiniz flaş çerezleri yönetmek için . Eğer çerezleri devre dışı bırakırsanız, Zynga çerezleri oyun faaliyetleri izlemek ve geliştirmek için gerekli olduğu gibi , bizim oyun oynama özellikleri ve işlevleri bazı kaybedebilirsiniz . Bizim oyunlarda ya da web sitelerinde reklam teslim şirketler de çerezleri ve diğer teknolojileri kullanabilir unutmayın ve bu uygulamaları kendi politikalarına tabi olabilir.

diğer Kaynaklar

Ve ( ii ) üçüncü parti bilgi sağlayıcılar , biz ( i ) e-posta kişileri yüklemek için tercih diğer Zynga kullanıcılar dahil olmak üzere diğer kaynaklardan bilgi toplamak veya alabilirsiniz . Bu bilgiler profil tamamlamak için kullanılacak – öncelikle siz ve arkadaşlarınız bağlamak için . Bu Biz toplamak diğer bilgileri ile birlikte olacak .

top geri
4
TopladığımızBilgileri Nasıl Kullanıyoruz?

Genel olarak , biz toplamak , depolamak ve bir güvenli, sorunsuz , verimli ve özelleştirilmiş bir deneyim sunmak için kullanırız . Örneğin , biz aşağıdaki yollardan herhangi biri veya daha fazlası sizden toplanan bilgileri kullanabilir :

oyun hesapları oluşturmak ve oyun oynamak sağlamak için
diğer Zynga kullanıcılarla bağlantıları belirlemek ve önermek
kullanıcıdan kullanıcıya iletişim sağlamak için
teknik destek sağlamak ve kullanıcı sorular yanıt
dolandırıcılık ya da yasa dışı faaliyetleri önlemek , ve Hizmet Şartları uygulamak için
reklam sunmak ve hedef
oyun içi güncellemeleri kullanıcıları bilgilendirmek için
oyun içi lideri panoları sağlamak ve oyun içi oyuncu başarıları teşvik etmek
Zynga ürün ve hizmetlerini geliştirmek için giriş ve geri bildirim istemek ve kullanıcı deneyimini özelleştirmek için
yeni ürün veya promosyon teklifleri hakkında kullanıcıları bilgilendirmek için
örneğin bir piyango bir potansiyel kazanan ise biz kayıtlı olan e-posta adresinden irtibata olarak genel kabul görmüş uygulamalar , meşgul

Bilgilerinizin önemli bir kullanımı iletişimdir. Eğer Zynga için e – posta adresinizi sağlanan varsa , biz ( i ) müşteri destek sorulara cevap için kullanabilirsiniz , ve ( ii) oyun içi faaliyet arkadaşlarınızla yorumlarına , hakkında bildirim de dahil olmak üzere , bilgi devam edeceğiz gibi hediye ve komşu istekleri ” bitkileri hazır ” gibi bildirimler gibi oyun durumu. Böyle bir oyunda katılmak için arkadaşlar için davet gibi bazı mesajları , adınız ve profil fotoğraf içerebilir . Ayrıca promosyon e – posta mesajları ve tanıtım SMS mesajları ( ” Promosyon İletişim ” ) doğrudan veya Zynga dışındaki partilerle işbirliği içinde gönderebilir . Her Promosyon İletişim genellikle ek mesaj alma hakkında alıcıları seçimler sunacak .

top geri
5
Sizin Bilgi Paylaşımı

Biz aşağıdaki durumlarda , Zynga dışında partiler üçüncü şahıslar ile bilgi ( bazı durumlarda kişisel bilgileri ) paylaşacağız :

Üçüncü Şahıs Servis Sağlayıcıları

Biz ödeme işleme , veri analizi , e-posta teslimi , barındırma hizmetleri , müşteri hizmetleri ve pazarlama çabalarında Bize yardımcı olmak için de dahil olmak üzere bizim adımıza hizmetleri gerçekleştirmek için üçüncü parti şirketler için bilgi sağlayacaktır . Biz onlara ifşa ve Zynga adına hizmet vermeye dışında herhangi bir amaç için bilgilerinizi kullanmayınbilgilerin gizliliğini korumak için tüm bu üçüncü şahıs servis sağlayıcıları doğrudan .

Arkadaşlar ve Diğer Zynga Oyuncular

Hizmet destekler ve oyuncular arasında etkileşimi teşvik edebilir . En Zynga oyunlarda SNS arkadaş adınızı , oyun faaliyet Profil fotoğraf ve açıklamaları göreceksiniz . Birçok Zynga oyunları arkadaş ve diğer oyuncular adınızı veya bir ” oyun adı” ve bazı durumlarda da SNS Kullanıcı kimlik numarası veya Zynga ID ortaya çıkarabilir profilinize fotoğraf , içerebilir oyun profili , görmek mümkün olacak . Eğer aynı masada oynuyor Örneğin , Zynga Poker başka oyuncu , oyun profil karşılaşabilirsiniz . Bir Zynga ID veya SNS Kullanıcı Kimliği erişim başkalarının ilgili SNS veya Zynga hesabıyla ilişkili kamu bilgileri görüntülemek için izin verebilir . Diğer oyuncular dailgili SNS ‘ iletişim kanalları size oyun istekleri ya da arkadaşlık istekleri göndermek mümkün olabilir .

Şirketlerce Sağlanan Ürünler ve Hizmetler Reklam

Eğer Bize sizin rıza sürece aktif olarak doğrudan pazarlama amaçları için üçüncü taraf reklamverenler ile kişisel bilgilerinizi paylaşmayın.

( Ii ) anonim bilgiler; , biz ( i ) toplu bilgileri ( sizin ve diğer kullanıcıların toplu hakkında bilgi , ancak özellikle tanımlanabilir değil ) paylaşabilir ve (iii ) belirli teknik bilgiler ( IP adresleri de dahil olmak üzere , MAC mobil cihazlar ve mobil için Adresleri aygıt kimlikleri ) geliştirmek ve Servis ve üçüncü tarafların web sitelerinde hedefli reklamcılık sunmak için . Biz de reklamverenlerHizmet içinde bilgi bu tür toplamak ve onlar Bize ile paylaşabiliriz izin verebilir . Reklamverenler tarayıcı çerezler ve web işaretleri gibi izleme teknolojileri aracılığıyla bu bilgileri toplayabilir . Toplanan bilgiler Gördüğünüz ürün ve hizmetler için reklam , size davranışsal reklam olarak bilinen bir uygulama hitap edecek sağlayarak kullanıcı deneyimini kişiselleştirmek için reklam – seçim ve teslim hedef sunmak ve web analitik ( üstlenmek için kullanılabilir ) deneyiminizi geliştirmek için trafik ve diğer son kullanıcı etkinliği analiz etmek yani . Reklam ağları katılan için reklam bu tür davranışsal reklamcılık hakkında daha fazla bilgi edinmek ya da opt-out için, Network Advertising Initiative veya Dijital Reklam İttifak ziyaret edebilirsiniz .

Eğer Zynga ürün ve seçenek için ilgi tabanlı reklamlar almak nasıl hakkında daha fazla bilgi için buraya gidin

Bizim toplanması, kullanılması ve anonim ya da toplu bilgilerin açıklanması bu Gizlilik Politikası’ndakısıtlamaların herhangi tabi değildir .

Teklif Duvarlar

Zynga oyunları ya da satın alma sayfaları bir teklif duvar sağlayıcınız tarafından sunulan bir ” teklif duvar ” görüntüleyebilir . Teklif duvar üçüncü taraf reklamverenlerin bir reklam ile etkileşim için ya da bu reklamverenler biri ile bir hesap için kayıt içerebilir bir pazarlama teklif tamamladıktan karşılığında kullanıcılara sanal para sağlamamıza olanak tanır . Bu Zynga tarafından yapılan sunmaktadır değildir . Bu teklifleri örneğin coğrafi alan veya anonim demografik bilgileri gibi bazı teknik bilgiler , dayalı için görüntülenebilir. Bu reklam birini tıkladıktan sonra , artık Zynga veya bir ortaklık SNS tarafından barındırılan bir site olacak . Doğru kullanıcı hesapları kredi ve dolandırıcılığı önlemek için , benzersiz bir tanımlayıcı , bazı durumlarda kullanıcı kimlik numarası ,teklif duvar sağlayıcı ile paylaşılacaktır.

Kanun ile Emniyet, Güvenlik ve Uyum

Bilgileriniz ve online iletişim ( sesli iletişim , IP adresleri ve kişisel bilgilerinizi , sınırlama sohbet metin olmaksızın dahil olmak üzere) tüm içeriğini erişilebilir ve Hizmet sağlamak için gerekli takip ve açıklanabilir olabilir : ( i ) Biz ne zaman Biz yasal süreç yanıt olarak bilgi (örneğin , bir mahkeme kararı , arama emri ya da mahkeme celbi ) ifşa için gerekli olduğunu bir iyi niyetle , (ii ) herhangi bir yasa ya da düzenlemeleri karşılamak için (iii ) Biz nerede inanıyorum hizmeti, suç rapor etmek veya hile koruma ve kredi risk azaltma amacıyla diğer şirketler ve kuruluşlar ile bilgi alışverişi de dahil olmak üzere , bir suç komisyon kullanılıyor ; ( iv ) Biz iyi niyetle olduğunda olduğunu bir genelsağlık ve / veya güvenlik sizin , başka bir kişi veya halka bir tehdit oluşturuyor acil ve ( v ) Şartlar Hizmet uygulamak için de dahil olmak üzere , Zynga haklarını veya mülkiyet haklarını korumak için .

Satış veya Birleşme

Zynga gibi bir birleşme , başka bir şirket tarafından satın alınması , ya da tüm veya varlıklarının bir kısmının satış olarak bir iş geçiş , uğradığını durumunda , Biz geçiş halefi kuruluşa , kişisel bilgiler dahil olmak üzere tüm bilgileri transfer edebilir . Zynga gizlilik uygulamalarına maddi değişiklikleriş geçişin bir sonucu olarak ortaya eğer , Size ve önceki kişisel bilgi aktarımı için iş geçiş diğer kullanıcılar ( Bölüm 12’de açıklanan şekilde ) bildirecektir .

top geri
6
Politikalarımız Çocuk ile ilgili

Bizim web siteleri ve oyunlar 13 yaşın altındaki çocuklar için uygun değildir ve bilerek bu çocuklardan herhangi bir kişisel bilgi toplamıyoruz. 13 yaşın altındaki çocuklar , herhangi bir zamanda bizim web siteleri ya da oyunlar kullanmamalısınız. Biz farkında olmadan 13 yaşın altındaki çocuklardan kişisel bilgi topladık olduğunu öğrenmek durumunda , Biz derhal kayıtlarımızdan bu bilgileri silmek için gerekli önlemleri alacaktır .

top geri
7
Bilgilerinize Erişim ve Güncelleme nasıl

Sen Bizim Oyun Oyna Nerede Biz SNS itibaren al Bilgi

Zynga Eğer oyun oynamak bir SNS sizi hakkında aldığı bilgileri yönetmek için , size bilgi güncelleme ve gizlilik ayarlarınızı değiştirmek için bu sitesindeki yönergeleri takip etmek gerekir . Facebook’ta uygulamalar içingizlilik yönetim araçları burada bulabilirsiniz . Google + içingizlilik yönetim araçları burada bulabilirsiniz . Bu bilgi toplama bazı yönlerini yönetmek ve ( mobil ) cihazının ayarları gidiyor ve her uygulamanın izinlerini inceleyerek kullanabilirsiniz .

Bir kez Zynga bir SNS bilgilerinizi aldığı , bu bilgileri depolanır ve bu Gizlilik Politikasına uygun olarak Zynga tarafından kullanılan ve aşağıda açıklandığı gibi bu bilgilere erişebilir ve güncelleyebilirsiniz edilir . Onları silmek için bir kullanıcı isteği aldığınızda ya da devre dışı bırakana kadar Zynga ile oluşturulan oyun ya da diğer hesaplar aktif olarak kabul edilir .

Bilgilerinizi erişim ve Kontrol Diğer Yöntemleri

Artık bilginin etkin yararlanmak Zynga istiyorsanız, privacy@zynga.com bir e – posta gönderebilir . Yeri konu satırında ” Hesabım Sil ” ve ilk ad, soyad , e-posta adresini vee-posta gövdesinde Oyunlarımızı (varsa ) erişmek hangiSNS için kullanıcı kimlik numarası içerir . Biz otuz ( 30 ) gün içinde isteğinize cevap verecektir . Belirli kayıtları , örneğin ödemeler veya müşteri hizmetleri konularla ilgili olanlar , yasal ve muhasebe amaçlı muhafaza edilecektir lütfen unutmayın . EğerHizmeti içeriği gönderilen veya yayınlanmıştır varsa , biz bunu silmek mümkün olmayabilir .
Eğer hakkında Zynga olan bilgi , burada verilen adresine e -posta Bize gözden geçirmek veya değiştirmek isterseniz .
Eğer e-posta tercih sayfasını ziyaret ederek , herhangi bir zamanda e -posta tercihleri ​​değişebilir .
Sen” seçenekleri ” veya ilgili oyun içinde ” ayarları ” sayfa ziyaret ederek push bildirimleri kapatabilirsiniz . Sen” seçenekleri ” veya ilgili oyun içinde ” ayarları ” sayfa ziyaret ederek yerel bildirimleri kapatabilirsiniz .
Eğer ilgili oyun için ilgili uygulama veya ” ayarları” sayfası için Cihazınızın ayarlarını ziyaret ederek (örneğin ” check-in ” ile ) sizin coğrafi konum daha fazla kullanımını durdurabilirsiniz. Şunlara da kontrol durdurabilirsiniz
Bu Gizlilik Politikası ile ilgili başka sorularınız varsa , privacy@zynga.com adresinden bize ulaşın .

top geri
8
Sizin Paylaşım ve Mesajlaşma Seçenekleri

Bir Zynga Game oynamak Neredeyiz Üçüncü Taraf SNS den al Bilgi

Bir üçüncü taraf SNS adresindeki oyun oynamak ise , Zynga profil ve yukarıda açıklandığı gibi ilgili diğer bilgilere erişmek ve saklamak mümkün olacak . Eğer bize paylaşmak bilgikategorilerini Bize ve uygulamaya erişmek neredeSNS de kurdukgizlilik ayarlarını vermekizinlere bağlı , kısmen bağlı olacaktır . Zynga bir erişmek ve oyun (lar ) oynamak neredeSNS tarafından paylaşılan belirli alanlar için seçenek ” vazgeçmek ” sunmuyor .

Promosyon İletişim çekilmek

Eğer böyle bir e-posta” aboneliği kaldır” bağlantısını tıklayarak , ya da e-posta tercih sayfasını ziyaret ederek Zynga ek promosyon e – postaları almamayı tercih seçebilirsiniz . Bir kez İsteğinizi almak unutmayın , etkili olmak için devre dışı bırakma için bir zaman ek süre alabilir . Sizin çıkmak veya e – posta tercih değişikliği derhal işleme , ve 10 iş günü daha uzun hiçbir durumda . Olacak

Diğer İletişim dışında tercih

Sen Biz o SMS programı için göndermek numaraya DUR manifatura tarafından SMS mesajları almamayı tercih edebilirsiniz . Bazı durumlarda bir tercih yönetim sayfası da SMS programı sunuyor oyunun ” Yardım ” menüsü altında satışa sunulacak . Biz SMS mesajları için sizden bir opt-out mesajı aldığınızda , biz devre dışı bırakma bizim alındığını onaylayan bir mesaj gönderebilir .

Eğer mobil cihazınızda bizim apps yüklerken push bildirimleri almayı seçebilirsiniz . Sen” seçenekleri ” veya ilgili oyun içinde ” ayarları ” sayfa ziyaret ederek push bildirimleri kapatabilirsiniz . Ayrıca, yerel bildirimler alabilirsiniz . Sen” seçenekleri ” veya ilgili oyun içinde ” ayarları ” sayfa ziyaret ederek yerel bildirimleri kapatabilirsiniz .

Bizim Tanıtım İletişim veya diğer iletişim biçimlerinin opt-out ise , biz e-posta hala olabilir ya da biz bilgi veya Biz saygı ile sizden bilgi talep gerekiyorsa sağlamak için gerekiyorsa zaman zaman sizinle iletişim unutmayın sizin tarafınızdan veya diğer meşru olmayan pazarlama nedenlerle başlatılan bir işlem .

top geri
9
İsviçre ve Avrupa Ekonomik Alanı dışında Uluslararası Operasyonlar ve Transferler

Amerika Birleşik Devletleri dışında ikamet kullanıcıların kişisel verileri ortaklaşa Zynga Game Ireland Ltd ve Zynga Lüksemburg Sarl tarafından kontrol edilir

Uluslararası operasyonlarının bir parçası olarak , Biz yasal iş amaçlı zaman zaman bizim İştirakler veri aktarımı olabilir . Örneğin , Zynga Inc Ortaklar ( hangi ortak mülkiyet altında bağlı , ana şirketler , ortak girişimler ve diğer tüzel kişiler anlamına gelir ) belirli hizmet vermektedir .

ZyngaAmerika Birleşik Devletleri’nde bulunan sunucularda site ziyaretçileri ve oyuncular hakkında bilgi depolayan ve Zynga diğer ülkelerde de sunucular ve ekipman bu bilgileri depolayabilir . Kişi bilgileri İsviçre içinde toplanan ve Avrupa Ekonomik Alanı ( ” AEA ” ) devredilebilir ve İsviçre ve AB dışına bir hedef , muhafaza . Biz tutun veriler de İsviçre ve ABD ya da bizim İştirakler biri için veya satıcılarının biri için çalışan Avrupa Ekonomik topluluğu dışında faaliyet çalışanları tarafından işlenebilir . Bu personel ( i) işlemlerin işlenmesi ve ödeme bilgileri ve destek hizmetleri ( ii ) hükmü , diğer şeyler arasında , meşgul olabilir . Kişisel bilgilerinizi vermekle veya Zynga oyunları oynayarak , veya depolamasını , bu transferi kabul etmiş sayılırsınız.

Zynga toplanması, kullanımı ve Avrupa Birliği üyesi ülkeler İsviçre ve kişisel bilgilerin saklanması konusunda ABD Ticaret Bakanlığı tarafından belirlenenABD-AB Safe Harbor Çerçeve ve ABD -İsviçre Safe Harbor Çerçeve ile uyumludur. Zynga bu haber , seçim, aktarma , güvenlik , veri bütünlüğü , erişim ve uygulanmasıSafe Harbor Gizlilik İlkeleri yapışır olduğunu onaylamıştır. Safe Harbor programı hakkında daha fazla bilgi için , ve Zynga sertifika görmek için , http://www.export.gov/safeharbor/ ziyaret edin .

Biz verilerinizi güvenli bir şekilde ve bu gizlilik politikasına uygun olarak tedavi edilir sağlamak için gerekli adımları atacaktır . Zynga IncTRUSTe Safe Harbor Programı kapsamında olmak olduğunu. Eğer Zynga için veri gizliliği endişeleri bildirdin ve yeterince ele alınmıştır hissetmiyorum yoksa, TRUSTe temasa geçebilirsiniz .

top geri
10
Bağlantılı Siteler ve Reklamverenler Gizlilik Politikaları

Bizim web siteleri ve oyunlar kendi web sitelerine bağlantı olabilir Zynga dışındaki şirketlerin reklam içerebilir . Biz gizlilik uygulamaları veya web sitelerinin içeriğinden sorumlu değildir. Eğer bu diğer web sitelerinin bilgileri nasıl kullandığımız hakkında herhangi bir sorunuz varsa , onların politikalarını gözden ve doğrudan başvurmalısınız .

top geri
11
Bilgilerinizin güvenliği

Zynga hem online ve offline bilgilerinizin güvenliğini korumak için uygun güvenlik önlemleri uygular ve Biz müşteri bilgilerinin korunması için kararlıyız .

Için Zynga profil bilgileri doğrudan kayıtlı kullanıcı hesaplarını her üye kendi online hesabınıza erişmek için kullandığışifre ile korunmaktadır . Bu sizi korumak ve sürdürmek hesabınızın güvenliğini ve hemen hesabınızın izinsiz kullanılması durumunda Bize bildirmeniz önemlidir . Eğer Zynga hesap için şifre unutursanız, web sitesi talimatları o şifrenizi sıfırlamak için nasıl açıklamak size gönderilmesini istemesine izin verir . Hesabınıza oturum veya ödeme bilgileri (örneğin, sanal para satın alırken kredi kartı numarası gibi) girdiğinizde , biz güvenli yuva katmanı teknolojisini kullanarak bu bilgileri ( ” SSL “) olarak iletim şifrelemek .

Mümkün bizim web sitelerinin güvenlik ihlalleri ve müşteri veri tabanları ve kayıtları karşı gerekli önlemleri alırken , herhangi bir web sitesi veya Internet iletimi tamamen güvenli olduğunu ve Biz yetkisiz erişim , hacking , veri kaybı veya diğer ihlaller meydana asla garanti edemez . Size kişisel bilgilerinizi güvende ( hesap şifrenizi dahil) tutulması için önlemler almak , ve kullanımdan sonra hesabınızın oturumu çağırıyorum . SNS hesabı hacklendi ise , bu kadar hesap bilgilerinizi güvenli tutmak için dikkatli olun , sizin Zynga oyunları yetkisiz oyun yol açabilir . Eğer web sitelerinin güvenliği hakkında sorularınız varsa , privacy@zynga.com adresinden bize ulaşın .

Ne yazık ki, internet üzerinden bilgi iletimi tamamen güvenli değil. Biz kişisel verilerinizi korumak için çaba rağmen sitemize iletilen edilirken , biz verilerinizin güvenliğini garanti edemeyiz , herhangi bir iletim kendi risk altındadır . Biz bilgi aldıktan sonra , biz yetkisiz erişimi engellemeye çalışmak için gerekli prosedürleri ve güvenlik özelliklerine sahip .

top geri
12
Gizlilik Politikası Değişiklikler

Biz P3P yapabilir – kompakt makine tarafından okunabilir – Mevcut politika ve başlıkları . Biz bunu , biz bu insan okunabilir politikası ile tutarlı olmasını sağlamak için çalışacağız . Ancak, makine tarafından okunabilir politikası ve bu politika arasında bir çelişki olması durumunda , bu ( insan okunabilir ) politikası kontrol eder .

Biz Gizlilik Politikasında yapılan önemli değişiklikleri yapmaya karar verirseniz , biz Zynga.com bir uyarı yerleştirerek veya Sizin için kayıtlı olan e – posta adresine bir bildirim göndererek sizin ve diğer kullanıcıların bildirecektir . Biz bizim oyunlarda ve diğer Zynga web sitelerinde duyurular koyarak bu süreci ek olabilir . Periyodik olarak güncellemeleri http://www.zynga.com ve bu gizlilik sayfayı kontrol etmelisiniz .

top geri
13
Kaliforniya Gizlilik Hakları

Eğer olumlu bu açıklama kabul sürece biz genellikle bizim sitelerinden birinde bir çekiliş veya başka promosyon katılan bir üçüncü şahıstan bilgi almak için ” gözle ” tarafından , bunların doğrudan pazarlama amacıyla üçüncü şahıslarla kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Onun pazarlama amacıyla üçüncü bir şahısla kişisel bilgileri paylaşmak için bize sormak yaparsanız Biz bir herhangi bir üçüncü şahıs ( bizim servis sağlayıcıları hariç) ile bilgi paylaşımı yok gibi , biz sadece , belirli promosyon ile ilgili bilgileri paylaşacağız devamlı . Eğer sitelerinden birinde kişisel bilgileri bir üçüncü tarafça doğrudan pazarlama kullanılmak üzere kişisel bilgilerin açıklanmasının önlenmesi için , bu kullanım için tercih değil .

Erişim Hakkı

Bazı ülkelerde Kullanıcılar kendileri hakkında tutulan kişisel bilgilere erişim hakkına sahiptir . Erişim hakkınız yürürlükteki yasalara uygun olarak icra edilebilir . Privacy@zynga.com yazılı olarak kişisel verilere erişim için herhangi bir istek gönderin.

top geri
14
İletişim

Herhangi bir sorunuz , yorumunuz veya Gizlilik Politikası ve / veya uygulamalara ilişkin endişeleriniz varsa , privacy@zynga.com bir e – posta gönderin . Diğer tüm sorular Zynga Destek Sayfa yönlendirilmelidir .

Zynga Inc
699 8th Street
San Francisco , CA 94103