Zynga Topluluk Kuralları

Zynga oyunları arkadaşlarınızla bağlantı ve gibi düşünen insanlarla tanışmak için eğlenceli bir yoludur. Topluluğumuz güven, fair play ve iyi haksız kazanma üzerinde büyür. Şeyler eğlenceli ve adil tutmak için, bildiğiniz ve oynarken bizim oyun yönergeleri izleyin önemlidir:

Zynga oyunları dostça rekabet ortamı sağlamalıdır. Taciz, aşırı faul veya saldırgan dil, tehdit, ya da diğer zararlı sohbet veya etkileşimleri izin verilmez.
Yok scalping. Satan veya başka bir oyuncu için fiş ya da puan satmaya çalışan ve hiçbir satın alma ya da başka bir oyuncu fiş veya puan satın teşebbüs yok.
Tek gerçek insanlar. Hiçbir botlara izin verdi.
Kendiniz olun ve sadece kendinize. Başka bir kullanıcı hesabı kimlik bilgileri çalmaya çalışmayın olabilir ve diğer kullanıcıları olarak oturum olmayabilir. Ayrıca, birden fazla hesap kullanamazsınız.
Adil oynamak hiçbir hile anlamına gelir. Arkadaşlarınıza üzerinde haksız bir avantaj elde etmek denemek için başka bir yazılım veya yöntemleri kullanmayın.

Zynga bu oyuncular bu kurallara uygun olarak davrandığını değil inanıyor ise Zynga, sadece kendi takdirine bağlı olarak, yasağı oyuncular ve / veya oyunculardan cips ve puan çıkarmak. Bir oyuncu bu kurallara ihlal ettiğini düşünüyorsanız, lütfen bize ulaşın.